Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

Τηλεγραμματεία / Γραμματειακή υποστήριξη

ΤηλεγραμματείαΣτόχος μας είναι να χτίσουμε μαζί μια μακρόχρονη σχέση συνεργασίας. Ξεκινάμε λοιπόν με μια προσφορά εμπιστοσύνης που ισχύει μόνο για τον Ιανουάριο: επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ "Δώρο ο ένας μήνας" για τους 2 πρώτους μήνες Τηλεγραμματειακής Υποστήριξης της My Office!

Σκοπός της προσφοράς είναι να γνωρίσετε το εύρος των υπηρεσιών μας, με το δυνατό χαμηλότερο κόστος.

 

Είτε είστε επιχειρηματίας είτε ελεύθερος επαγγελματίας, σε περιόδους κρίσης αναζητάτε έξυπνους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Κι επειδή πολλές φορές δεν θέλει κόπο αλλά...τρόπο, μια έξυπνη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τηλεγραμματείας.

 

Η υπηρεσία τηλεγραμματείας αποτελεί ουσιαστικά ένα μοντέλο outsourcing (εξωεπιχειρησιακής ανάθεσης) που αναθέτει σε έναν τρίτο συνεργάτη την ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες σας και διάφορα άλλα πρακτικά ζητήματα. Ουσιαστικά, με την υπηρεσία τηλεγραμματείας η επιχείρηση/ ελεύθερος επαγγελματίας αποκτά μια κανονική γραμματέα η οποία όμως βρίσκεται μακριά – εκτός της έδρας της επιχείρησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες της από απόσταση.

 

Γιατί μπορεί να χρειάζεστε τηλεγραμματεία

 

Οι λόγοι είναι πολλοί. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής:

  • Είστε ελεύθερος επαγγελματίας (γιατρός,  δικηγόρος, μηχανολόγος, αρχιτέκτονας, σύμβουλος, ασφαλιστής κ.α) και δεν προλαβαίνετε να εξυπηρετήσετε όλους τους πελάτες σας.
  • Διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο κόστος μιας αποκλειστικής γραμματειακής υποστήριξης (υπηρεσία και υποδομές)
  • Δραστηριοποιείστε επαγγελματικά μόνο ορισμένους μήνες τον χρόνο, οπότε δεν σας συμφέρει να απασχολείτε μόνιμο προσωπικό.

 

Ποιά τα οφέλη για τον ελεύθερο επαγγελματία/ επιχείρηση

Στο εξωτερικό οι υπηρεσίες τηλεγραμματείας παρέχονται εδώ και δεκαετίες ενώ στην χώρα μας είναι σχετικά καινούριες. Τα οφέλη από την χρήση ποιοτικών υπηρεσιών τηλεγραμματείας της My Office μπορεί να είναι πολλαπλά. Μερικά απ’ αυτά είναι τα εξής:

 

  • Το σαφώς χαμηλότερο λειτουργικό κόστος σε σχέση με μια full ή part time γραμματεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ετήσιο κόστος για την παροχή αυτών των υπηρεσιών σε μία μικρή επιχείρηση ισοδυναμεί, με έναν περίπου μεικτό μηνιαίο μισθό που θα έπαιρνε μία «κανονική» γραμματέας. Ίσως και δύο, αν παρέχεται ένα μεγάλο πακέτο υπηρεσιών.   
  • Ενισχύονται το κύρος και η εικόνα μιας μικρής επιχείρησης
  • Εξασφαλίζεται ο βέλτιστος προγραμματισμός συναντήσεων και ραντεβού
  • Παρέχονται πλείστες υπηρεσίες μέσα σε ένα διευρυμένο ωράριο υπηρεσιών -ακόμη και κάθε μέρα, όλες τις ώρες (24x7x365)- και μέσα από όλες τις πλατφόρμες (τηλεφωνικά, fax, email, sms). 
  • Ο ελεύθερος επαγγελματίας/επιχειρηματίας απαλλάσσεται από την διεκπεραίωση χρονοβόρων γραμματειακών υπηρεσιών, όπως την κάλυψη τηλεφωνικής επικοινωνίας, λήψη και αποστολή fax και αποστολή email και sms και οργάνωση / διαχείριση ατζέντας ραντεβού. Συγκεκριμένα, η υποστήριξή της My Office γίνεται με:

-         Διαχείριση εισερχομένων κλήσεων με υποδοχή-φιλτράρισμα-διαχείριση- προώθηση κλήσεων, απαντήσεις/πληροφορίες/οδηγίες στους καλούντες/λήψη μηνυμάτων-αιτημάτων πελατών από εκπαιδευμένες και έμπειρες τηλεφωνήτριες.

-         Διαχείριση εξερχομένων κλήσεων με ενημέρωση πελατολογίου, διαχείριση/επικαιροποίηση βάσεων δεδομένων-συνδρομητών-συμβολαίων πελατών, υπενθύμιση οφειλών στους πελάτες σας, κ.α.

-         Οργάνωση ημερολογίου με διαχείριση ατζέντας των ραντεβού σας σε δική μας online διαδραστική εφαρμογή ή στο Gmail Calendar

-         Διαχείριση διαδικτυακών εφαρμογών του συνδρομητή μας για διεκπεραίωση εργασιών, λήψη παραγγελιών, εξυπηρέτηση πελατών, καταγραφή παραπόνων, κ.α.

-         Αλλά και δακτυλογράφηση, απομαγνητοφώνηση - μετάφραση κειμένων, δημιουργία παρουσιάσεων - επιστολών - αναφορών κοκ.

 

Διαβάστε αναλυτικά τα ΟΦΕΛΗγια να ενημερωθείτε τί αποκομίζετε. Ενημερωθείτε εκτενέστερα για την Τηλεγραμματεία της
My Office εδώ.

Έχετε κι άλλες απορίες; Διαβάστε τις «Ερωτήσεις-Απαντήσεις» για την καινοτόμα υπηρεσία Τηλεγραμματείας της My Office.
 

Σκεφτείτε: Κάθε χαμένο τηλεφώνημα μπορεί να είναι μια χαμένη ευκαιρία ή έσοδο!


Κι επειδή πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις...συνεργασίας, επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε εντελώς δωρεάν για

2 εβδομάδες έως 1 μήνα την υπηρεσία Τηλεγραμματείας της My Office!

More in this category:

Go to top