Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

Μετάφραση

ΜετάφρασηΠόσες φορές δεν έχετε επιχειρήσει να μεταφράσετε ένα κείμενο σε ξένη γλώσσα, «σκοντάφτοντας» σε συντακτικά αλλά και εκφραστικά λάθη;

Αν επιθυμείτε μια έγκυρη και επαγγελματικού επιπέδου μετάφραση, εμπιστευτείτε το κείμενό σας στο εξειδικευμένο μας προσωπικό. Η πιστοποίηση των υπηρεσιών μας με ISO9001 είναι μια τρανταχτή απόδειξη της παρεχόμενης ποιότητας των υπηρεσιών μας. Αναλαμβάνουμε και την επικύρωση του εγγράφου σας σε ποικιλία γλωσσών μέσω πιστοποιημένων δικηγόρων. Στείλτε μας το για δωρεάν εκτίμηση κόστους μετάφρασης-επικύρωσης.

Το μεταφραστικό μας τμήμα στελεχώνεται με ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ). Τι αναλαμβάνουμε; Την μετάφραση του κειμένου που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε γλώσσα και με οποιοδήποτε αντικείμενο (ιατρικό, νομικό, τεχνικό, οικονομικό, λογοτεχνικό κ.λ.π.). Καλύπτουμε όλες τις επίσημες ευρωπαϊκές και ασιατικές γλώσσες και εξειδικευμένες ορολογίες.

Σημειώστε επίσης! Για μεταφράσεις άνω των 20 σελίδων, σας παρέχουμε την εκτύπωση και την βιβλιοδέτηση ΔΩΡΕΑΝ ή την αποστολή σε ηλεκτρονική (CD) μορφή. Κι όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στην πόρτα σας, χωρίς επιβάρυνση επιπλέον κόστους.

Τι περιμένετε λοιπόν; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα Click2Call, δηλώνοντας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει για να σας καλέσουμε άμεσα! και δεν θα χάσετε! 

Go to top