Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

IVR Autodialer Campaign

IVR Autodialer Campaign

Θέλετε να έρθετε σε αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες σας; Η υπηρεσία IVR- Autodialer Campaign της My Office σας δίνει τώρα αυτή την δυνατότητα.

Βάσει κάποιας συγκεκριμένης λίστας που έχει δοθεί από εσάς, καλούμε όλους τους παραλήπτες και μεταδίδουμε το ηχογραφημένο μήνυμά σας.

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μια ξεχωριστή, μοναδική περίπτωση. Γι’ αυτό τον λόγο, έχουμε διαμορφώσει την υπηρεσία IVR- Autodialer Campaign με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στις ανάγκες σας και στα δικά σας «θέλω».

Ορίστε 4 σενάρια περαιτέρω διαχείρισης και εξυπηρέτησης από την χρήση της υπηρεσίας IVR- Autodialer Campaign:

  1. Οι καλούμενοι έχουν τη δυνατότητα (εφόσον πατήσουν το αντίστοιχο πλήκτρο στην τηλεφωνική τους συσκευή) να ακούσουν ξανά το μήνυμά σας. Ιδανική λύση για προωθητικές ενέργειες, Προεκλογικές καμπάνιες, Ενέργειες μαζικής ειδοποίησης και ενημέρωσης.
  2. Οι καλούμενοι μπορούν είτε να ξανακούσουν το μήνυμα, είτε να συνδεθούν με κάποιον εκπρόσωπό σας/μας. Τότε, η κλήση αυτόματα εκτρέπεται στον τηλεφωνικό αριθμό που έχετε δηλώσει. Ιδανική λύση για Προωθητικές ενέργειες με αμφίδρομη επικοινωνία, Telemarketing & Τηλεπωλήσεις, Voice Conferencing.
  3. Οι καλούμενοι δύνανται είτε να ξανακούσουν το μήνυμα, είτε να αφήσουν ηχογραφημένο μήνυμα, το οποίο θα λάβετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Ιδανική λύση για Συντονισμό ομάδων εργασίας, Ενέργειες μαζικής ειδοποίησης και ενημέρωσης.
  4. Η Survey Campaign της υπηρεσίας Autodialer καλεί όλους τους παραλήπτες και μεταδίδει ένα ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών (multiplechoice) που έχετε δημιουργήσει από πριν. Οι καλούμενοι απαντούν στις ερωτήσεις πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα στην τηλεφωνική τους συσκευή. Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου συγκεντρώνονται αυτόματα και παρουσιάζονται συνολικά με γραφικές παραστάσεις. Ιδανική λύση για Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Ψηφοφορίες.

Κι επειδή στην My Office δεν θέλουμε να αφήνουμε τίποτε στην τύχη, αν θελήσετε μετά το ηχογραφημένο μήνυμα οι καλούμενοι να συνδεθούν με κάποιο εκπρόσωπό σας (σενάριο 2), αναλαμβάνουμε να υποστηρίξουμε την επικοινωνία σας με την υπηρεσία Τηλεγραμματείας μας!

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας (16 ώρες καθημερινά Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) και δεν θα χάσετε!

Μπορείτε να μας βρείτε στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα!

Go to top