Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 
You are here: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑποστολή SMS/fax/emails

Αποστολή SMS

Αποστολή SMSΈχετε το βλέμμα σας στραμμένο συνεχώς στους πελάτες σας; Ορθώς πράττετε. Το στοίχημα για κάθε επιχείρηση, όπως και για εμάς, είναι η διατήρηση ή αύξηση του υπάρχοντος πελατολογίου και η ικανοποίησή του ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 

Πώς μπορώ όμως να αυξήσω τις πωλήσεις μου;

Η απάντηση είναι ότι δεν θέλει τόσο... κόπο αλλά τρόπο. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS (SMS marketing / bulk messaging).

Σκεφθείτε: Ποιός δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο σήμερα;

Η αποστολή με SMS αποτελεί ένα εύκολο, άμεσο, γρήγορο και εξαιρετικά κατάλληλο μέσο προώθησης προϊόντων σε προσφορά στον τελικό καταναλωτή/ πελάτη σας.

 

Τι προσφέρουμε στην MyOffice

Γνώση-εμπειρία–συνεργασία με έμπειρους κειμενογράφους. Γιατί; Διότι επιθυμούμε το μήνυμα που θα θελήσετε να φτιαχτεί για εσάς, να είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της καμπάνιας σας και να προσελκύει το ενδιαφέρον των πελατών σας. Δεν «σπαμάρουμε» αλλά.. «μαρκάρουμε» τους πελάτες σας.

 

Προσεγγίζοντας στοχευμένα επαφές επιλεγμένης λίστας, η μαζική αποστολή SMS είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη από την MyOffice ώστε:

  • Σε υπάρχον πελατολόγιο να προωθούνται προϊόντα και υπηρεσίες που εσείς θέλετε

  • Για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να προσελκύσετε νέους πελάτες

  • Να διατηρήσετε «ζεστή» και ζωντανή την σχέση σας με το υπάρχον πελατολόγιό σας. Με ποιό τρόπο; Κάνοντας ένα αποτελεσματικό και διακριτικό followup μετά από ενέργειες directmail, εκδηλώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες που έχετε πραγματοποιήσει.

Είστε έτοιμοι; Ελάτε να μας βρείτε (διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) και καλές...''αποστολές''!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή κάντε ένα «κλικ» στo… Click2Call, πείτε μας ποιά υπηρεσία σας ενδιαφέρει και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα!

 
 
Go to top