Υπηρεσία Μετάφρασης & Επικύρωσης Μεταφράσεων

Πόσες φορές δεν έχετε επιχειρήσει να μεταφράσετε ένα κείμενο σε ξένη γλώσσα, «σκοντάφτοντας» σε συντακτικά και εκφραστικά λάθη; Αν επιθυμείτε έγκυρες και επαγγελματικού επιπέδου μεταφράσεις, εμπιστευτείτε το κείμενό σας στο εξειδικευμένο μας προσωπικό. Το μεταφραστικό μας τμήμα στελεχώνεται από ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η πιστοποίησή μας με ISO9001 αποτελεί μία τρανταχτή απόδειξη της παρεχόμενης ποιότητας των υπηρεσιών μας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την επικύρωση του εγγράφου σας σε ποικιλία γλωσσών μέσω πιστοποιημένων δικηγόρων. Για αυτό, μπορείτε να μας αποστείλετε το έγγραφό σας για δωρεάν εκτίμηση κόστους μετάφρασης-επικύρωσης.

Για μεταφράσεις άνω των 20 σελίδων, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την εκτύπωση και τη βιβλιοδέτηση ή την αποστολή σε ηλεκτρονική (CD) μορφή. Και όλα αυτά, μπορείτε να τα βρείτε στην πόρτα σας, χωρίς την επιβάρυνση επιπλέον εξόδων.

Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα – Κυριακή, 8.00 – 24.00), αναλαμβάνοντας τη μετάφραση των κειμένων σας, οποιοδήποτε αντικειμένου (ιατρικό, νομικό, τεχνικό, οικονομικό, λογοτεχνικό κ.λπ.), σε οποιαδήποτε γλώσσα. Καλύπτουμε όλες τις επίσημες ευρωπαϊκές και ασιατικές γλώσσες και εξειδικευμένες ορολογίες.

  Αίτημα Ενδιαφέροντος

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να ενημερωθείτε άμεσα για την υπηρεσία.

  * Πρέπει να αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου για να συνεχίσετε!

  Χρέωση Υπηρεσίας

  Η My Office αναλαμβάνει μεταφράσεις από ελληνικό κείμενο στις παρακάτω γλώσσες (και όχι μόνο) και το αντίστροφο

  Γλώσσες Κόστος/σελίδα 300 λέξεων
  € 18 € 25
  ΑΓΓΛΙΚΑ Χ
  ΑΛΒΑΝΙΚΑ Χ
  ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ Χ
  ΤΣΕΧΙΚΑ Χ
  ΓΑΛΛΙΚΑ Χ
  ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ Χ
  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Χ
  ΟΥΓΓΡΙΚΑ Χ
  ΙΤΑΛΙΚΑ Χ
  ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ Χ
  ΠΟΛΩΝΙΚΑ Χ
  ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΑ Χ
  ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ Χ
  ΡΩΣΙΚΑ Χ
  ΣΕΡΒΙΚΑ Χ
  ΙΣΠΑΝΙΚΑ Χ
  ΣΟΥΗΔΙΚΑ Χ
  ΤΟΥΡΚΙΚΑ Χ
  ΑΡΑΒΙΚΑ * Χ

  * Το κόστος θα οριστικοποιηθεί μετά από λήψη δείγματος του κειμένου
  Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

  Ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Σε κείμενο που ξεπερνά τις 3.000 λέξεις το κόστος διαμορφώνεται σε €16 ή €23/σελίδα (αντίστοιχα)+ΦΠΑ
  • Η εξόφληση είναι μετά από 2 μέρες
  • Τα παραπάνω κόστη ισχύουν όταν το κείμενο προς μετάφραση είναι άψογο από συντακτικής/γραμματικής πλευράς, χωρίς εξειδικευμένη ορολογία. Διαφορετικά, το κόστος θα οριστικοποιηθεί μετά από λήψη δείγματος του κειμένου
  • Τα παραπάνω κόστη είναι για παράδοση της μετάφρασης με κανονική ροή και όχι Express
  • Το ελάχιστο κόστος είναι min Α4 σελίδα, δηλαδή 300 λέξεις €18 ή €25/σελίδα. Σε περίπτωση μικρότερου κειμένου, το κόστος παραμένει το ίδιο
  • Αναλαμβάνουμε την επικύρωση των εγγράφων σας με επιπλέον χρέωση. Το κόστος της όποιας επικύρωσης οριστικοποιείται μόνο μετά από λήψη δείγματος του κειμένου
  • Η My Office έχει τη δυνατότητα να καλύψει μεγάλο όγκο μεταφράσεων σε πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης, καθώς και μεταφράσεων ενός κειμένου σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Οι τιμές μας είναι δυνατόν να διαφοροποιηθούν ουσιαστικά αν απαιτείται πολύ σύντομος χρόνος παράδοσης. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες μεταφραστές, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας EN 15038:2006.
  • Αναλαμβάνουμε και άλλες γλώσσες. Απλά ρωτήστε μας.