Τιμολογιακή Πολιτική

Η My Office προσφέρει διαφορετικά μηνιαία πακέτα χρέωσης κλήσεων:

20, 60, 120, 240, 360, 600, 1.000 κλήσεις.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε πακέτο μέχρι και 3 φορές ετησίως εντελώς δωρεάν, ενώ σας συμβουλεύουμε για το οικονομικότερο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

*Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο προτείνεται χαμηλότερο πακέτο από αυτό που υποδεικνύει η κίνηση σας (στη δοκιμαστική περίοδο), για να έχουμε το περιθώριο σε περιόδους μη αιχμής (π.χ. Αύγουστος) να σας τιμολογήσουμε με το δυνατό χαμηλότερο πακέτο.

Στο τιμοκατάλογο έχουμε την πρόβλεψη να αναπροσαρμόζουμε τη χρέωση (ανά τιμολόγιο) σε μεγαλύτερο πακέτο στην περίπτωση συμφερότερης χρέωσης για τον συνδρομητή μας, εάν προκύψει αυξημένη κίνηση κάποιο μήνα ή κάποιους μήνες.

Η εκτροπή (call diverting) των κλήσεών σας στο κέντρο μας είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς χρονικό όριο (24 ώρες το 24ωρο για 365 ημέρες).

Η χρέωση αρχίζει τη στιγμή που οι γραμματείς μας απαντήσουν (εκτός της θυρίδας φωνητικών μηνυμάτων).

Κάθε πακέτο καλύπτει τις υπηρεσίες τηλεγραμματείας και δεν περιλαμβάνει τις κατ' αποκοπή εργασίες (δακτυλογράφηση κειμένου κλπ).

Μαζί με το τιμολόγιο σας λαμβάνετε μηνιαία αναλυτική κίνηση, ώστε να καθίσταται δυνατή η επαλήθευση των χρεώσεων.

Ανάλογα με το πακέτο υπάρχει αντίστοιχη χρέωση όταν ο προαγορασμένος χρόνος εξαντληθεί.

Αναλυτικότερα:

Οι μηνιαίες χρεώσεις της My Office βασίζονται σε 4 πεδία:

  • Εισερχόμενες / Εξερχόμενες κλήσεις
  • Τηλεπικοινωνιακά κόστη
  • SMS
  • Άλλες εργασίες (μη συνδρομητικές πχ δακτυλογραφήσεις)

 

Εισερχόμενες / Εξερχόμενες κλήσεις

Η χρέωση βασίζεται στο χρόνο απασχόλησης των γραμματέων (εισερχόμενες/ εξερχόμενες κλήσεις).
Καλύπτει και τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις με δωρεάν κλήσεις ανάλογο του προαγορασμένου πακέτου (20, 60, 120, 240 κλπ).
Όταν εξαντληθεί ο δωρεάν χρόνος συνεχίζει για απεριόριστο πλέον χρόνο η σταθερή ανά κλήση χρέωση που διαφέρει ανάλογα με το πακέτο (φθηνότερα για τις 120, ακριβότερα για τις 60).

 

Τηλεπικοινωνιακό κόστος

Στις Εξερχόμενες κλήσεις προστίθεται το ανάλογο τηλεπικοινωνιακό κόστος (αστικής, υπεραστικής, διεθνούς κλήσης, κλήσης προς κινητό κλπ) σύμφωνα με τις επίσημες τιμές του ΟΤΕ.
Στην αποστολή SMS (προαιρετικά) προς εσάς πχ για έκτακτη ενημέρωση ή προς τους πελάτες σας (π.χ. υπενθύμιση ραντεβού/ ευχετήρια Χριστουγέννων/ εορτών κλπ) η χρέωση είναι 0,10€ / Credit.

 

SMS - Fax - Email

Ανεξαρτήτου του πακέτου συνδρομής, θα λαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν αυτοματοποιημένα ενημερωτικά emails ή faxes - έως 7 ανά ημέρα, της τρέχουσας κατάστασης του ημερολογίου/ραντεβού, «εισερχομένων» κλήσεων, faxes, voice mails σας.
Πέραν αυτών, και κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να λαμβάνετε πρόσθετα fax ή email ή και SMS. Για έκτακτες αλλαγές για τα ραντεβού, για επείγοντα περιστατικά αλλά και για τακτική ενημέρωση θα σας στέλνονται SMS με τη συμπληρωματική χρέωση του.

 

Άλλες εργασίες (Μη Συνδρομητικές)

Οι εργασίες αυτές -μεταφράσεις/δακτυλογραφήσεις κλπ- δε συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα της My Office και το κόστος τους διαφέρει ανάλογα. (δείτε πίνακα «ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Μη Συνδρομητικές» με τις σχετικές χρεώσεις)

Go to top