Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

Τιμοκατάλογος Telemarketing

 

Τιμοκατάλογος Telemarketing

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ TELEMARKETING
Το ωράριο λειτουργίας για τον παρόντα τιμοκατάλογο είναι
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00–21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

Α/Α

Πάγιο € / άπαξ (1)

Δωρεάν εξερχόμενες κλήσεις

Έξτρα Χρέωση €/ κλήση*

1 249 360 0,76
2 399 600 0,73
3 599 1.000 0,66
4 1.699 3.000 0,62
Εφάπαξ Αμοιβή δημιουργίας (set up) της υπηρεσίας που περιλαμβάνει: Σχεδιασμό, επιμέλεια της καμπάνιας, επεξεργασία σεναρίων επικοινωνίας, εκπαίδευση agents, ημερήσιο follow-up report: 99 €
* Σε περίπτωση εξάντλησης των δωρεάν κλήσεων

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SMS 1 credit (μέχρι 160 χαρακτήρες)

0,10 €
Τηλεπικοινωνιακό κόστος εξερχόμενων & προωθήσεων κλήσεων Σταθερά εντός Ελλάδος Κινητά εντός Ελλάδος

Διεθνείς κλήσεις /
Ανά ζώνη

0,03€ / λεπτό 0,09€ / λεπτό Βάσει τιμοκ/γου ΟΤΕ
Όλες οι προαναφερόμενες τιμές και χρεώσεις επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%
 • (1) Αυτόματη αναπροσαρμογή (ανά τιμολόγιο) σε μεγαλύτερο πακέτο στην περίπτωση συμφερότερης χρέωσης για τον συνδρομητή. Ενημερωθείτε σχετικά* στην «ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ MY OFFICE»
 • Ο παρών τιμοκατάλογος έχει υπολογισθεί για εξερχόμενες κλήσεις διάρκειας χρόνου μέσου όρου 2’ (δύο) λεπτών/κλήση. Σε περίπτωση υπέρβασης του προβλεπόμενου μέσου χρόνου κλήσεων των δύο λεπτών (2’) θα υπάρχει έξτρα –αναλογική- χρέωση
 • Σε περίπτωση εξάντλησης των κλήσεων και αν χρειαστούν περαιτέρω κλήσεις για την επίτευξη των στόχων της ενέργειας (π.χ. 1.000 επαφές): αναλογική χρέωση βάσει παραπάνω πίνακα / έξτρα κλήση
 • Σας προσφέρουμε δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας Telemarketing της Μy Office. Μπορείτε να έχετε εντελώς δωρεάν τις κλήσεις για 100 επαφές από τη λίστα σας, για να διαπιστώσετε την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας μας
 • Για τους ενδιαφερόμενους που κάνουν χρήση της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου ορίζεται εκ των προτέρων ελάχιστη συνεργασία (αν και εφόσον επιθυμούν τη συνέχισή της) το πακέτο τρία (3). Για όσους δεν κάνουν χρήση της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου ορίζεται ως ελάχιστη συνεργασία το πακέτο ένα (1)
 • Τα τιμολόγια θα εξοφλούνται σε είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία έκδοσής τους. Το 1ο τιμολόγιο -με την πάγια χρέωση του μηνός (που θα προεπιλέξετε) συν την εφάπαξ αμοιβή δημιουργίας (set up) της υπηρεσίας τα 99€- θα εκδοθεί με την έναρξη της συνεργασίας μας και την υπογραφή της σύμβασης έργου και θα εξοφληθεί άμεσα (πριν την έναρξη της κύριας καμπάνιας και μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο).
 • Εκτιμώμενος αριθμός τελικών επαφών / εβδομάδα για Telemarketing campaign: Θα διαμορφωθεί ανάλογα, για να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος στόχος κλεισίματος ραντεβού / εβδομάδα.
 • Οι λίστες των τηλεφωνικών νούμερων στις οποίες θα τρέξουν οι εξερχόμενες καμπάνιες, θα δοθούν από εσάς σε αρχείο MS Office Excel βάσει προδιαγραφών που θα σας υποδείξει η My Office, για να είναι κατάλληλες για την αυτόματη εισαγωγή τους στο πληροφορικό σύστημά μας. Τα κείμενα που θα επικοινωνηθούν στην καμπάνια θα δοθούν από εσάς σε αρχείο MS Office Word.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ MYOFFICE

 

Η My Office προσφέρει διαφορετικά μηνιαία ή/και άπαξ πακέτα χρέωσης κλήσεων: 360, 600, 1.000, 3.000 κλήσεις.

*Στο τιμοκατάλογο έχουμε την πρόβλεψη να αναπροσαρμόζουμε τη χρέωση (ανά τιμολόγιο) σε μεγαλύτερο πακέτο στην περίπτωση συμφερότερης χρέωσης για τον συνδρομητή μας, εάν προκύψει αυξημένη κίνηση κάποιο μήνα ή κάποιους μήνες.

Η χρέωση αρχίζει τη στιγμή που οι γραμματείς μας απαντήσουν. Μαζί με το τιμολόγιο σας λαμβάνετε μηνιαία αναλυτική κίνηση, ώστε να καθίσταται δυνατή η επαλήθευση των χρεώσεων.

Ανάλογα με το πακέτο υπάρχει αντίστοιχη χρέωση όταν ο προαγορασμένος χρόνος εξαντληθεί.

Αναλυτικότερα:

Οι μηνιαίες χρεώσεις της My Office βασίζονται σε 3 πεδία:

 • Εξερχόμενες κλήσεις
 • Τηλεπικοινωνιακά κόστη
 • SMS

Εξερχόμενες κλήσεις

Η χρέωση βασίζεται στο χρόνο απασχόλησης των γραμματέων (εξερχόμενες κλήσεις).

Καλύπτει τις εξερχόμενες κλήσεις με δωρεάν κλήσεις ανάλογο του προαγορασμένου πακέτου(240, 360, 600, 1.000 κλπ).

Όταν εξαντληθεί ο δωρεάν χρόνος συνεχίζει για απεριόριστο πλέον χρόνο η σταθερή ανά κλήση χρέωση πουδιαφέρει ανάλογα με το πακέτο (φθηνότερα για τις 3.000, ακριβότερα για τις 360).

Τηλεπικοινωνιακό κόστος

Στις Εξερχόμενες κλήσεις προστίθεται το ανάλογο τηλεπικοινωνιακό κόστος (σταθερά Ελλάδος, κλήσης προς κινητά, διεθνείς κλήσεις κλπ) σύμφωνα με τις επίσημες τιμές του ΟΤΕ τα οποία καταβάλλονται απολογιστικά, μαζί με τις έξτρα χρεώσεις κλήσεων ή των λεπτών των κλήσεων, εάν προκύψουν.

SMS- Fax - Email

Ανεξαρτήτου του πακέτου συνδρομής, θα λαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν αυτοματοποιημένα ενημερωτικά emails ή faxes– έως 7 ανά ημέρα, της τρέχουσας κατάστασης των «εξερχομένων» κλήσεων σας. Στην αποστολή SMS(προαιρετικά) προς εσάς πχ για έκτακτη ενημέρωση η χρέωση είναι 0,10€ / Credit.

Πέραν αυτών, και κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να λαμβάνετε πρόσθετα email ή και SMS. Για επείγοντα περιστατικά αλλά και για τακτική ενημέρωση θα σας στέλνονται (προαιρετικά και κατόπιν αιτήματος σας) SMSμε τη συμπληρωματική χρέωση του.

 

Go to top