Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

Τιμοκατάλογος Autodialer Campaign

Autodialer Campaign
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ IVR AUTODIALER CAMPAIGN

Α/Α

Κόστος €

Credits (επαφές)

Αριθμός καμπανιών

1 99 1.000 1
2 375 5.000 1
3 699 10.000 1
4 1.299 20.000 2
5 1.799 30.000 3
Όλες οι προαναφερόμενες τιμές και χρεώσεις επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%

 • Η υλοποίηση της καμπάνιας πραγματοποιείται από τη My Office

 • Για να εξαντληθούν τα credits δίνεται η δυνατότητα οι καμπάνιες να είναι max όσες και ο αριθμός των καμπανιών στην τελευταία στήλη. Π.χ. Το πακέτο 5 θα έχει max 3 καμπάνιες. Εάν επιθυμείτε επιπλέον καμπάνιες, η χρέωση τους είναι 30€/καμπάνια

 • Αγοράστε περισσότερα Credits χωρίς ημερομηνία λήξης και εξοικονομήστε χρήματα!

 • Απεριόριστος αριθμός καλούμενων

 • Σε περίπτωση υπέρβασης του προβλεπόμενου χρόνου του ηχογραφημένου μηνύματος του ενός λεπτού (1’) θα υπάρχει έξτρα χρέωση ανά λεπτό, ανάλογη του είδους (κινητή ή σταθερή) τηλεφωνίας

 • Η υπηρεσία καταναλώνει 1 credit ανά λεπτό για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα και 3 credits ανά λεπτό σε κλήσεις προς κινητά.

 • Κλήσεις που θα πραγματοποιηθούν από το σύστημα έως και τρεις φορές και δεν καταλήξουν επιτυχώς (δεδομένου ότι ο καλούμενος δεν θα απαντήσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες), καταναλώνουν από το λογαριασμό σας 1 credit για κάθε αναπάντητη κλήση.

 • Για σύνδεση με εκπρόσωπο (δείτε παρακάτω 2ο σενάριο διαχείρισης) καταναλώνονται επιπλέον 1 credit ανά λεπτό, αν ο εκπρόσωπος βρίσκεται σε σταθερό τηλέφωνο και 3 credits ανά λεπτό αν βρίσκεται σε κινητό

 • Οι λίστες των επαφών για τις καμπάνιες θα δοθούν από εσάς σε αρχείο MS Office Excel βάσει προδιαγραφών της My Office, για να είναι κατάλληλες για την αυτόματη εισαγωγή τους στο πληροφορικό σύστημά μας.

 • Τα κείμενα που θα επικοινωνηθούν στην καμπάνια θα δοθούν από εσάς σε αρχείο MS Office Word ή Notepad

 • Μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας, παρέχονται αναλυτικές αναφορές ανά τηλεφωνικό αριθμό, εμφανίζοντας ώρα και διάρκεια, καθώς και όλες τις διαδοχικές καταστάσεις της κλήσης.

 

4 σενάρια περαιτέρω διαχείρισης και εξυπηρέτησης από την χρήση της υπηρεσίας Autodialer Campaign:

 1. Οι καλούμενοι έχουν τη δυνατότητα (εφόσον πατήσουν το αντίστοιχο πλήκτρο στην τηλεφωνική τους συσκευή) να ακούσουν ξανά το μήνυμά σας. Ιδανική λύση για προωθητικές ενέργειες, Προεκλογικές καμπάνιες, Ενέργειες μαζικής ειδοποίησης και ενημέρωσης.

 2. Οι καλούμενοι μπορούν είτε να ξανακούσουν το μήνυμα, είτε να συνδεθούν με κάποιον εκπρόσωπό σας/μας. Τότε, η κλήση αυτόματα εκτρέπεται στον τηλεφωνικό αριθμό που έχετε δηλώσει. Ιδανική λύση για Προωθητικές ενέργειες με αμφίδρομη επικοινωνία, Telemarketing & Τηλεπωλήσεις, Voice Conferencing.

 3. Οι καλούμενοι δύνανται είτε να ξανακούσουν το μήνυμα, είτε να αφήσουν ηχογραφημένο μήνυμα, το οποίο θα λάβετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Ιδανική λύση για Συντονισμό ομάδων εργασίας, Ενέργειες μαζικής ειδοποίησης και ενημέρωσης.

 4. Η Survey Campaign της υπηρεσίας Autodialer καλεί όλους τους παραλήπτες και μεταδίδει ένα ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών (multiple choice) που έχετε δημιουργήσει από πριν. Οι καλούμενοι απαντούν στις ερωτήσεις πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα στην τηλεφωνική τους συσκευή. Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου συγκεντρώνονται αυτόματα και παρουσιάζονται συνολικά με γραφικές παραστάσεις. Ιδανική λύση για Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Ψηφοφορίες

 

Go to top