Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

Απομαγνητοφώνηση

ΑπομαγνητοφώνησηΈχετε στο κασετοφωνάκι σας την συνέντευξη που μόλις πήρατε, τα πρακτικά ενός συνεδρίου ή ακόμη την δική σας αφήγηση; Και τώρα ποιός θα καθίσει να ακούσει την κασετούλα και να τα μεταφέρει στο Word; Ακριβώς. Η απομαγνητοφώνηση απαιτεί συγκέντρωση, χρόνο και ακρίβεια.

Το «στοίχημα» για κάθε απομαγνητοφώνηση είναι η ακρίβεια απόδοσης του ηχητικού αρχείου σε κείμενο, χωρίς οι λέξεις να χάνουν την εκφραστικότητα και την δύναμή τους.

Στην My Office το ξέρουμε και το πράττουμε. Παρέχουμε τη δυνατότητα απομαγνητοφώνησης οποιουδήποτε ηχητικού κειμένου στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα στην μορφή και στον χρόνο που εσείς θέλετε. Παρέχουμε όμως και τη δυνατότητα υπαγόρευσης των αρχείων σας στο voice mail του τηλεφωνικού κέντρου μας.

Αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση:

  • Αφηγήσεων

  • Κάθε είδους ηχητικών αρχείων (σε CD, κασέτα, Wav, mp3 κ.α.)

  • Ομιλιών

  • Πρακτικών συνελεύσεων

  • Συνεδρίων

  • Συνεντεύξεων

  • Τηλεφωνικών συνδιασκέψεων

 

Επειδή η απομαγνητοφώνηση απαιτεί γνώση και εμπειρία, σας καλούμε να μας δοκιμάσετε. Πώς; Φέρτε μας το αρχείο σας και εμείς θα αναλάβουμε ΔΩΡΕΑΝ την απομαγνητοφώνηση ενός δείγματός του.

Εάν μείνετε ικανοποιημένοι και μας αναθέσετε το έργο σας (αρχεία ήχου άνω των 5 ωρών), αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ να σας το εκτυπώσουμε, να το βιβλιοδετήσουμε με φροντίδα και μεράκι και να σας το στείλουμε απευθείας στον χώρο εργασίας σας.

Αν είστε δε λάτρης του ψηφιακού περιεχομένου, σας στέλνουμε το αρχείο στoν χώρο σας σε ηλεκτρονική (CD) μορφή.

Στην My Office παρέχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, έγκαιρα και με προσιτή τιμολογιακή πολιτική (από 40€/ώρα).

Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή κάντε ένα «κλικ» στo… Click2Call, ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα!

Go to top