Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 
You are here: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥπηρεσίες προβολής

Ιστοσελίδες

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Η (ψηφιακή) έδρα της επιχείρησής σας βρίσκεται στο διαδίκτυο; Γνωρίζετε ότι μια φροντισμένη ιστοσελίδα αυξάνει τις πιθανότητες να σας βρουν οι πελάτες σας και να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας;

Όταν λέμε «φροντισμένη» ιστοσελίδα δεν αναφερόμαστε μόνο στο αισθητικό αποτέλεσμα και την χρηστική της λειτουργία.

Στην πραγματικότητα, το ψηφιακό σας «σπίτι» χρειάζεται να χτιστεί με φροντίδα και γνώση από την αρχή, ακολουθώντας μια σειρά από κανόνες.

Στην My Office αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υποστήριξη από την δημιουργία της ιστοσελίδας μέχρι τη φιλοξενία της και την βελτιστοποίηση της θέσης της στις μηχανές αναζήτησης.

  • Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και φιλοξενούμε καινούριες ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα eshops κλπ

  • Κατοχυρώνουμε ισχυρά και αποτελεσματικά domain names για την επιχείρησή σας. Σύντομα, εύκολα στην απομνημόνευση για κάθε χρήστη και εν δυνάμει πελάτη σας και περιγραφικά της ιστοσελίδας σας. Διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία, κατοχυρώνουμε domain names που περιέχουν την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης.

  • Κάνουμε την ιστοσελίδα σας «φιλική» ως προς τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization, εν συντομία SEO). Τι σημαίνει αυτό; Είτε αναλάβουμε εμείς την κατασκευή και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας είτε έχετε ήδη μια ιστοσελίδα, κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρούμε εκείνες τις λέξεις κλειδιά και φράσεις (keywords) για να αναβαθμιστείτε στη σειρά αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (webranking)

  • Γίνετε πιο.... “social” μαζί μας! Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, διαχείριση και αποτελεσματική συντήρηση των επαγγελματικών σας λογαριασμών στα socialmedia (Facebook, Twitter, Youtube κλπ.).

Για άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας 16 ώρες καθημερινά
(Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Τηλεφωνικά στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και ο πρώτος διαθέσιμος εκπροσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα!

 

Go to top