Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

Χρονοχρέωση κλήσεων

Παρέχετε τηλεφωνικές υπηρεσίες στους πελάτες σας; Αν ναι, σας προτείνουμε την χρήση premium αριθμών, με τους οποίους θα μπορείτε να χρεώνετε τους πελάτες σας ανά λεπτό.

Χρονοχρέωση κλήσεωνΟι πελάτες σας που επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί σας θα καλούν σε συγκεκριμένο αριθμό (της μορφής 9011 40xxxx) που θα ενεργοποιηθεί από εμάς και θα ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Η κλήση τους μέσω των συστημάτων της MyOffice θα αποστέλλεται με εκτροπή στο αστικό νούμερο του τηλεφωνικού σας κέντρου που θα μας υποδείξετε.

Οι πελάτες σας, αφού ενημερωθούν για την επικείμενη χρέωση, επιλέγουν να συνεχίσουν ή όχι. Μ’ αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε δύο πράγματα:

  • «Φιλτράρονται» οι κλήσεις σας: Αν είστε για παράδειγμα δικηγόρος ή σύμβουλος, γνωρίζετε πολύ καλά πόσο ενοχλητικό είναι να δέχεστε ανεπιθύμητες κλήσεις. Με την υπηρεσία χρονοχρέωσης κλήσεων, αυτός που σας τηλεφωνεί ακούει χωρίς χρέωση το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα και αν ενδιαφέρεται πραγματικά, συνεχίζει στην σχετική κλήση προς εσάς.

  • Με την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών, σας δίνεται η ευελιξία να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας εξ' αποστάσεως, αποκομίζοντας έσοδο.

Μην αναμένετε στο ακουστικό σας!
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία- διευκρίνηση κι ελάτε να συνεργαστούμε!
Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα Click2Call δηλώνοντας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει για να σας καλέσουμε άμεσα!

Go to top