Για ενημέρωση καλέστε στο 2105158500

 

 

Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε

 

 

Κατεβάστε το ebook της myoffice και αυξήστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας.

 

 

Προφίλ

Η Μy Office προσφέρει από το 2008 Γραμματειακές Υπηρεσίες εξ αποστάσεως μέσω Τηλεφωνίας & Internet / Τηλεγραμματεία («Virtual Office»). Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος, μέσα από τη χρήση προηγμένης τηλεπικοινωνιακής και διαδικτυακής υποδομής και απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανολόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, συμβούλους, ασφαλιστές κ.α.) και επιχειρήσεις που εδρεύουν σε όλη την Ελλάδα και δεν έχουν γραμματεία ή έχουν ανάγκη να την ενισχύσουν. Έχουμε την υποδομή και την τεχνογνωσία για να εξυπηρετούμε και μεγάλες εταιρείες όπως την BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΒΕ και την PARFUMS CHRISTIAN DIOR HELLAS AEBE.

Υπηρεσίες που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες, άμεσα και αποτελεσματικά σε πραγματικά χαμηλό κόστος!

Η Μy Office έχει σαν στόχο να αποτελέσει πανελλαδικά την ιδανική και αναντικατάστατη γραμματέα για τους πελάτες της με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, ποιοτικών υπηρεσιών και δημιουργικών ιδεών. Ιδανική γιατί παρέχει υψηλής ποιότητας Γραμματειακές Υπηρεσίες, κάθε στιγμή, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά (οι εκπρόσωποι/γραμματείς της My Office παρέχουν άμεση, εχέμυθη, προσωποποιημένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση) και αναντικατάστατη γιατί παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο σε προσιτό κόστος.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήσαμε, πάνω από το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρηματιών συμφωνούν ότι οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει η Μy Office τούς είναι απαραίτητες, ενώ οι ανάγκες τους δεν καλύπτονται από τα υπάρχοντα «Call Centers». Έτσι, με τη Γραμματειακή Υποστήριξη εξ αποστάσεως, η Μy Office έρχεται να «λύσει» τα χέρια του επαγγελματία και να του δώσει περισσότερο χρόνο και ευελιξία, καθιστώντας τον πιο ανταγωνιστικό και αποδοτικό.

Συμπληρώνουμε αλλά και επεκτείνουμε τη δυναμική σας.

Η Τηλεγραμματεία μέσω Internet αποτελεί τη μεγάλη καινοτομία (για την οποία έχει λάβει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) αλλά και το βασικό πλεονέκτημα της Μy Office που την κάνει να είναι «το γραφείο σας, κάθε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο»: για πρώτη φορά προσφέρεται η real time χρήση (μέσω Web) που δίνει τη δυνατότητα για πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο - 365 μέρες το χρόνο από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο (Smartphone).

Προσφορά! Κερδίστε χρόνο!

Η Μy Office δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σε πραγματικά χαμηλό κόστος.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μαζί μια μακρόχρονη σχέση συνεργασίας. Ξεκινάμε λοιπόν με μια προσφορά εμπιστοσύνης: επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105158500 ή συμπληρώστε τη φόρμα στην ενότητα «Επικοινωνία» και θα έχετε εντελώς δωρεάν για 2 εβδομάδες έως 1 μήνα τις υψηλού επιπέδου γραμματειακές υπηρεσίες της Μy Office! Σκοπός της προσφοράς είναι να γνωρίσετε χωρίς καμία επιβάρυνση το εύρος των υπηρεσιών μας και, εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι, να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Αν λοιπόν έχετε ανάγκη από σωστή οργάνωση, ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και ένα πλήρως στελεχωμένο γραφείο σε χαμηλό κόστος, απλά επικοινωνήστε στο 210 5158500 για ένα ενημερωτικό ραντεβού και θα σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση δοκιμή έως 1 μήνα των υπηρεσιών τηλεγραμματείας της Μy Office.

Απελευθερώνουμε τον επαγγελματία, στηρίζουμε τον επιχειρηματία!

Go to top