Υπηρεσία Αποστολής Email – Newsletters

Επιθυμείτε να προσεγγίσετε αποτελεσματικά τους υπάρχοντες ή εν δυνάμει πελάτες σας, αλλά δεν γνωρίζετε πώς; Ένας αποτελεσματικός τρόπος είναι η αποστολή ενημερωτικών emails ή newsletters.

Πόσες φορές, όμως, εσείς προσωπικά δεν έχετε λάβει βαρετά και κουραστικά emails για προϊόντα ή υπηρεσίες; Μάλλον, η απάντηση είναι πολλές. Κι επειδή “Content is the King”, στη My Office καθιστούμε το περιεχόμενο τον βασιλιά κάθε καμπάνιας σας.

Διαθέτοντας έμπειρους κειμενογράφους και γραφίστες, δημιουργούμε για εσάς newsletters που διαβάζονται ευχάριστα από τους αποδέκτες τους, χωρίς να καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Γιατί χρειάζεστε την υπηρεσία;

Αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να αποστείλετε μαζικά emails μόνοι σας; Χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Outlook ή το Windows Live, που βρίσκονται εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, μπορείτε. Όμως, η μαζική αποστολή emails ενοχλεί τους providers, διότι επιβαρύνει το δίκτυό τους, καθώς και τον όγκο της αποστολής. Έτσι, εκείνοι διακόπτουν την παράδοση των emails σας ή ακόμη και τη δυνατότητα αποστολής από τον λογαριασμό σας.

Αναθέτοντας σε εμάς τη μαζική αποστολή emails προς πελάτες επιλεγμένης από εσάς λίστας, δεν διατρέχετε τον παραπάνω κίνδυνο.

Τι κερδίζετε;

Η απάντηση βρίσκεται σε μία λέξη-κλειδί για την επιχείρησή σας: πωλήσεις!

Με την υπηρεσία μαζικής αποστολής emails, επιτυγχάνετε:

  • Προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών σε υπάρχον πελατολόγιο.
  • Προσέλκυση πελατών για την προώθηση νέων προϊόντων/υπηρεσιών.
  • Διατήρηση – ενεργοποίηση υπάρχοντος πελατολογίου.
  • Follow-up σε direct mail ενέργειες, events και άλλες προωθητικές δράσεις.

Αίτημα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, ώστε να ενημερωθείτε άμεσα για την υπηρεσία.

* Πρέπει να αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου για να συνεχίσετε!

Χρέωση Υπηρεσίας

Προγράμματα Μαζικής Αποστολής Emails / Newsletters άπαξ

Α/Α Κόστος € Πακέτα αποστολής emails (credits)
1 60 1.000
2 90 2.500
3 110 5.000
4 195 10.000
5 240 25.000
6 420 50.000

* Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να αγοράσετε credits τα οποία χρησιμοποιούνται για την αποστολή emails. (1 credit = 1 email)
* Αγοράστε περισσότερα email credits χωρίς ημερομηνία λήξης και εξοικονομήστε χρήματα!
* Απεριόριστη περίοδος ισχύος αποστολής emails
* Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε επιπλέον καμπάνιες για να εξαντληθούν τα credits, η χρέωση τους είναι 40€/καμπάνια

Προγράμματα Μαζικής Αποστολής Emails / Newsletters με Μηνιαία Συνδρομή

Α/Α Κόστος € Πακέτα αποστολής emails (credits)
1 25 1.000
2 35 1.000 – 2.501
3 50 2.501 – 5.000
4 70 5.001 – 10.000
5 120 10.001 – 25.000
6 190 25.001 – 50.000
  • Αυτόματη αναπροσαρμογή (ανά τιμολόγιο) σε μεγαλύτερο πακέτο, στην περίπτωση πιο συμφέρουσας χρέωσης για τον συνδρομητή. Ενημερωθείτε σχετικά στην «ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ MY OFFICE».
  • Το κόστος της επέκτασης του ωραρίου εξυπηρέτησης σε 16 ώρες x 7 ημέρες χρεώνεται επιπλέον του βασικού παγίου του προγράμματος Τηλεγραμματείας.
  • Σημειώνεται ότι στα διαθέσιμα πακέτα χρήσης ισχύει η πολιτική εκπτώσεων όγκου – volume discount (ακριβότερο πακέτο ισοδυναμεί με μικρότερο κόστος ανά μονάδα).
  • Η My Office σας προσφέρει τη δυνατότητα χρονοχρέωσης ή σταθερής χρέωσης ανά κλήση. Μετά από τη δοκιμαστική περίοδο, αξιολογούμε την κίνησή σας και μαζί επιλέγουμε την πιο συμφέρουσα λύση. Μετά από ολιγόμηνη συνεργασία και για μακροχρόνιες συμβάσεις, μπορούμε να προσφέρουμε δυνατότητα σταθερής χρέωσης, ανεξαρτήτως χρόνου εξυπηρέτησης ή κλήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαμόρφωση του οικονομικού πακέτου που καλύπτει τις ανάγκες σας.
  • Με την έναρξη της συνεργασίας μας, οι συνδρομητές μας καταθέτουν ως εγγύηση ποσό ίσο με Χ 1,5 της μηνιαίας αξίας του παγίου του προγράμματος που έχουν επιλέξει.
  • Για όσους ενδιαφερομένους κάνουν χρήση της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, ορίζεται εκ των προτέρων ελάχιστος χρόνος συνεργασίας (αν και εφόσον επιθυμούν τη συνέχιση αυτής). Για όσους δεν κάνουν χρήση της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, ορίζεται ως ελάχιστος χρόνος συνεργασίας ο ένας μήνας.