My Office Logo - Επιστροφή στο κεντρικό site

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ MY OFFICE

Κεντρικό μενού

Προφίλ

Υπηρεσίες

 

Τηλεγραμματεία

Επικοινωνία

 

Προφίλ

Η Μy Office προσφέρει από το 2008 Γραμματειακές Υπηρεσίες εξ αποστάσεως μέσω Τηλεφωνίας & Internet / Τηλεγραμματεία («Virtual Office»). Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος, μέσα από τη χρήση προηγμένης τηλεπικοινωνιακής και διαδικτυακής υποδομής και απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανολόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, συμβούλους, ασφαλιστές κ.α.) και επιχειρήσεις που εδρεύουν σε όλη την Ελλάδα και δεν έχουν γραμματεία ή έχουν ανάγκη να την ενισχύσουν. Έχουμε την υποδομή και την τεχνογνωσία για να εξυπηρετούμε και μεγάλες εταιρείες όπως την BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΒΕ και την PARFUMS CHRISTIAN DIOR HELLAS AEBE.

Υπηρεσίες που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες, άμεσα και αποτελεσματικά σε πραγματικά χαμηλό κόστος!

Η Μy Office έχει σαν στόχο να αποτελέσει πανελλαδικά την ιδανική και αναντικατάστατη γραμματέα για τους πελάτες της με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, ποιοτικών υπηρεσιών και δημιουργικών ιδεών. Ιδανική γιατί παρέχει υψηλής ποιότητας Γραμματειακές Υπηρεσίες, κάθε στιγμή, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά (οι εκπρόσωποι/γραμματείς της My Office παρέχουν άμεση, εχέμυθη, προσωποποιημένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση) και αναντικατάστατη γιατί παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο σε προσιτό κόστος.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήσαμε, πάνω από το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρηματιών συμφωνούν ότι οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει η Μy Office τούς είναι απαραίτητες, ενώ οι ανάγκες τους δεν καλύπτονται από τα υπάρχοντα «Call Centers». Έτσι, με τη Γραμματειακή Υποστήριξη εξ αποστάσεως, η Μy Office έρχεται να «λύσει» τα χέρια του επαγγελματία και να του δώσει περισσότερο χρόνο και ευελιξία, καθιστώντας τον πιο ανταγωνιστικό και αποδοτικό.

Συμπληρώνουμε αλλά και επεκτείνουμε τη δυναμική σας.

Η Τηλεγραμματεία μέσω Internet αποτελεί τη μεγάλη καινοτομία (για την οποία έχει λάβει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) αλλά και το βασικό πλεονέκτημα της Μy Office που την κάνει να είναι «το γραφείο σας, κάθε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο»: για πρώτη φορά προσφέρεται η real time χρήση (μέσω Web) που δίνει τη δυνατότητα για πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο - 365 μέρες το χρόνο από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο (Smartphone).

Προσφορά! Κερδίστε χρόνο!

Η Μy Office δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σε πραγματικά χαμηλό κόστος.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μαζί μια μακρόχρονη σχέση συνεργασίας. Ξεκινάμε λοιπόν με μια προσφορά εμπιστοσύνης: επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105158500 ή συμπληρώστε τη φόρμα στην ενότητα «Επικοινωνία» και θα έχετε εντελώς δωρεάν για 2 εβδομάδες έως 1 μήνα τις υψηλού επιπέδου γραμματειακές υπηρεσίες της Μy Office! Σκοπός της προσφοράς είναι να γνωρίσετε χωρίς καμία επιβάρυνση το εύρος των υπηρεσιών μας και, εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι, να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Αν λοιπόν έχετε ανάγκη από σωστή οργάνωση, ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και ένα πλήρως στελεχωμένο γραφείο σε χαμηλό κόστος, απλά επικοινωνήστε στο 210 5158500 για ένα ενημερωτικό ραντεβού και θα σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση δοκιμή έως 1 μήνα των υπηρεσιών τηλεγραμματείας της Μy Office.

Απελευθερώνουμε τον επαγγελματία, στηρίζουμε τον επιχειρηματία!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Τηλεγραμματεία / Γραμματειακή υποστήριξη

ΤηλεγραμματείαΣτόχος μας είναι να χτίσουμε μαζί μια μακρόχρονη σχέση συνεργασίας. Ξεκινάμε λοιπόν με μια προσφορά εμπιστοσύνης που ισχύει μόνο για τον Ιανουάριο: επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ "Δώρο ο ένας μήνας" για τους 2 πρώτους μήνες Τηλεγραμματειακής Υποστήριξης της My Office!

Σκοπός της προσφοράς είναι να γνωρίσετε το εύρος των υπηρεσιών μας, με το δυνατό χαμηλότερο κόστος.

Είτε είστε επιχειρηματίας είτε ελεύθερος επαγγελματίας, σε περιόδους κρίσης αναζητάτε έξυπνους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Κι επειδή πολλές φορές δεν θέλει κόπο αλλά...τρόπο, μια έξυπνη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τηλεγραμματείας.

Η υπηρεσία τηλεγραμματείας αποτελεί ουσιαστικά ένα μοντέλο outsourcing (εξωεπιχειρησιακής ανάθεσης) που αναθέτει σε έναν τρίτο συνεργάτη την ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες σας και διάφορα άλλα πρακτικά ζητήματα. Ουσιαστικά, με την υπηρεσία τηλεγραμματείας η επιχείρηση/ ελεύθερος επαγγελματίας αποκτά μια κανονική γραμματέα η οποία όμως βρίσκεται μακριά – εκτός της έδρας της επιχείρησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες της από απόσταση.

Γιατί μπορεί να χρειάζεστε τηλεγραμματεία

Οι λόγοι είναι πολλοί. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής:

Ποιά τα οφέλη για τον ελεύθερο επαγγελματία/ επιχείρηση

Στο εξωτερικό οι υπηρεσίες τηλεγραμματείας παρέχονται εδώ και δεκαετίες ενώ στην χώρα μας είναι σχετικά καινούριες. Τα οφέλη από την χρήση ποιοτικών υπηρεσιών τηλεγραμματείας της My Office μπορεί να είναι πολλαπλά. Μερικά απ’ αυτά είναι τα εξής:

Διαβάστε αναλυτικά τα ΟΦΕΛΗ, για να ενημερωθείτε τί αποκομίζετε. Ενημερωθείτε εκτενέστερα για την Τηλεγραμματεία της
My Office εδώ.

Έχετε κι άλλες απορίες; Διαβάστε τις «Ερωτήσεις-Απαντήσεις» για την καινοτόμα υπηρεσία Τηλεγραμματείας της My Office.

Σκεφτείτε: Κάθε χαμένο τηλεφώνημα μπορεί να είναι μια χαμένη ευκαιρία ή έσοδο!

Κι επειδή πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις...συνεργασίας, επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε εντελώς δωρεάν για

2 εβδομάδες έως 1 μήνα την υπηρεσία Τηλεγραμματείας της My Office!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Telemarketing

Θέλετε να ανοίξετε νέα κανάλια επικοινωνίας με το κοινό αλλά και νέους δρόμους για τις πωλήσεις σας;

Τότε, ένας τρόπος για να το επιτύχετε είναι να ακολουθήσετε μια πετυχημένη στρατηγική Telemarketing.

Όταν μιλάμε για το telemarketing, εννοούμε όλες εκείνες τις διαδικασίες μάρκετινγκ οι οποίες μέσω της τηλεφωνικής επαφής στοχεύουν:

Στην άμεση επίτευξη πωλήσεων – εισπράξεων
Στην δημιουργία των προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν σε μια μελλοντική πώληση – είσπραξη (το κλείσιμο μιας συνάντησης – επαγγελματικού ραντεβού)
Στην συλλογή χρήσιμων δεδομένων με στόχο την επίτευξη των εταιρικών στόχων

Το τηλέφωνο είναι το εργαλείο που αντισταθμίζει την έλλειψη διαπροσωπικής επικοινωνίας «πρόσωπο με πρόσωπο».

Όλα πλέον είναι δυνατόν να πουληθούν μέσω τηλεφώνου, αλλά γιατί πολλές υπηρεσίες Telemarketing δεν φθάνουν τον στόχο τους;

Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία telemarketing ενώ φαίνεται αρχικά απλή, ωστόσο απαιτεί υψηλό βαθμό εξειδίκευσης, επαγγελματισμό, κατάλληλη εκπαίδευση.

Στην ΜyOffice διαθέτουμε το κατάλληλο, εκπαιδευμένο από εμάς προσωπικό, για να σας φέρει άμεσα τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε.

Με την υπηρεσία Telemarketing της My Office αναλαμβάνουμε:

Τηλεφωνικές καμπάνιες εξερχομένων κλήσεων με στοχευμένη προσέγγιση σε επαφές επιλεγμένης λίστας
Τηλεφωνικές κλήσεις για «follow-up» (σε συνέχεια) προωθητικών ενεργειών, ενεργειών direct marketing, κ.α με στόχο την επίτευξη άμεσων αποτελεσμάτων (πωλήσεων)
Στην έναρξη της καμπάνιας, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο για τον έλεγχο της αποδοτικότητάς της.

Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Επικοινωνήστε μαζί μας ή..κάντε κλικ στο Click2Call δίνοντας μας το τηλεφωνό σας για να σας καλέσουμε εμείς άμεσα. Μπορείτε μάλιστα να μας δηλώσετε για ποιά-ποιές υπηρεσίες ενδιαφέρεστε.
Τι περιμένετε λοιπόν;
Δοκιμάστε την υπηρεσία Telemarketing της My Office μας κι ελάτε να «τρέξουμε» μαζί τις πωλήσεις σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

IVR Autodialer Campaign

Θέλετε να έρθετε σε αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες σας; Η υπηρεσία IVR- Autodialer Campaign της My Office σας δίνει τώρα αυτή την δυνατότητα.

Βάσει κάποιας συγκεκριμένης λίστας που έχει δοθεί από εσάς, καλούμε όλους τους παραλήπτες και μεταδίδουμε το ηχογραφημένο μήνυμά σας.

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μια ξεχωριστή, μοναδική περίπτωση. Γι’ αυτό τον λόγο, έχουμε διαμορφώσει την υπηρεσία IVR- Autodialer Campaign με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στις ανάγκες σας και στα δικά σας «θέλω».

Ορίστε 4 σενάρια περαιτέρω διαχείρισης και εξυπηρέτησης από την χρήση της υπηρεσίας IVR- Autodialer Campaign:

Οι καλούμενοι έχουν τη δυνατότητα (εφόσον πατήσουν το αντίστοιχο πλήκτρο στην τηλεφωνική τους συσκευή) να ακούσουν ξανά το μήνυμά σας. Ιδανική λύση για προωθητικές ενέργειες, Προεκλογικές καμπάνιες, Ενέργειες μαζικής ειδοποίησης και ενημέρωσης.
Οι καλούμενοι μπορούν είτε να ξανακούσουν το μήνυμα, είτε να συνδεθούν με κάποιον εκπρόσωπό σας/μας. Τότε, η κλήση αυτόματα εκτρέπεται στον τηλεφωνικό αριθμό που έχετε δηλώσει. Ιδανική λύση για Προωθητικές ενέργειες με αμφίδρομη επικοινωνία, Telemarketing & Τηλεπωλήσεις, Voice Conferencing.
Οι καλούμενοι δύνανται είτε να ξανακούσουν το μήνυμα, είτε να αφήσουν ηχογραφημένο μήνυμα, το οποίο θα λάβετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Ιδανική λύση για Συντονισμό ομάδων εργασίας, Ενέργειες μαζικής ειδοποίησης και ενημέρωσης.
Η Survey Campaign της υπηρεσίας Autodialer καλεί όλους τους παραλήπτες και μεταδίδει ένα ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών (multiplechoice) που έχετε δημιουργήσει από πριν. Οι καλούμενοι απαντούν στις ερωτήσεις πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα στην τηλεφωνική τους συσκευή. Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου συγκεντρώνονται αυτόματα και παρουσιάζονται συνολικά με γραφικές παραστάσεις. Ιδανική λύση για Έρευνες & Δημοσκοπήσεις, Ψηφοφορίες.
Κι επειδή στην My Office δεν θέλουμε να αφήνουμε τίποτε στην τύχη, αν θελήσετε μετά το ηχογραφημένο μήνυμα οι καλούμενοι να συνδεθούν με κάποιο εκπρόσωπό σας (σενάριο 2), αναλαμβάνουμε να υποστηρίξουμε την επικοινωνία σας με την υπηρεσία Τηλεγραμματείας μας!

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας (16 ώρες καθημερινά Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) και δεν θα χάσετε!

Μπορείτε να μας βρείτε στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Υπενθύμιση οφειλών

Έχετε…χάσει τον λογαριασμό για…λογαριασμούς που σας οφείλουν; Τότε χρειάζεστε μια (επαγγελματική) χείρα βοηθείας.

Στην My Office, αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας την υπενθύμιση ή την ενημέρωση πελατών για τις οφειλές τους προς εσάς.

Με επαγγελματικό και διακριτικό τρόπο, προσεγγίζουμε τους πελάτες που μας υποδεικνύετε εσείς και σας ενημερώνουμε σχετικά.

Είμαστε σε επαφή μαζί σας για περαιτέρω πληροφορίες ή οδηγίες.

Τι πετυχαίνω αγοράζοντας την υπηρεσία υπενθύμισης οφειλών:

Τέλος στο χάος: οργανώνετε και προγραμματίζετε καλύτερα τις εισπράξεις σας.
Αποδεσμεύετε το λογιστήριο από την χρονοβόρα διαδικασία ενημέρωσης των πελατών σχετικά με τις οφειλές τους
Παρακολουθείτε «στενά» τα υπόλοιπα των πελατών σας – συνεπώς δεν «ξεφεύγουν» ως προς το μέγεθος και τον χρόνο αποπληρωμής τους.
Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) για να σας εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας περιμένουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας ή..κάντε κλικ στο Click2Call δίνοντας μας το τηλεφωνό σας για να σας καλέσουμε εμείς άμεσα. Μπορείτε μάλιστα να μας δηλώσετε για ποιά-ποιές υπηρεσίες ενδιαφέρεστε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Απομαγνητοφώνηση
Έχετε στο κασετοφωνάκι σας την συνέντευξη που μόλις πήρατε, τα πρακτικά ενός συνεδρίου ή ακόμη την δική σας αφήγηση; Και τώρα ποιός θα καθίσει να ακούσει την κασετούλα και να τα μεταφέρει στο Word; Ακριβώς. Η απομαγνητοφώνηση απαιτεί συγκέντρωση, χρόνο και ακρίβεια.

Το «στοίχημα» για κάθε απομαγνητοφώνηση είναι η ακρίβεια απόδοσης του ηχητικού αρχείου σε κείμενο, χωρίς οι λέξεις να χάνουν την εκφραστικότητα και την δύναμή τους.
Στην My Office το ξέρουμε και το πράττουμε. Παρέχουμε τη δυνατότητα απομαγνητοφώνησης οποιουδήποτε ηχητικού κειμένου στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα στην μορφή και στον χρόνο που εσείς θέλετε.

Αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση:

Αφηγήσεων
Κάθε είδους ηχητικών αρχείων (σε CD, κασέτα, Wav, mp3 κ.α.)
Ομιλιών
Πρακτικών συνελεύσεων
Συνεδρίων
Συνεντεύξεων
Τηλεφωνικών συνδιασκέψεων

Επειδή η απομαγνητοφώνηση απαιτεί γνώση και εμπειρία, σας καλούμε να μας δοκιμάσετε. Πώς; Φέρτε μας το αρχείο σας και εμείς θα αναλάβουμε ΔΩΡΕΑΝ την απομαγνητοφώνηση ενός δείγματός του.

Εάν μείνετε ικανοποιημένοι και μας αναθέσετε το έργο σας (αρχεία ήχου άνω των 5 ωρών), αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ να σας το εκτυπώσουμε, να το βιβλιοδετήσουμε με φροντίδα και μεράκι και να σας το στείλουμε απευθείας στον χώρο εργασίας σας.

Αν είστε δε λάτρης του ψηφιακού περιεχομένου, σας στέλνουμε το αρχείο στoν χώρο σας σε ηλεκτρονική (CD) μορφή.

Στην My Office παρέχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, έγκαιρα και με προσιτή τιμολογιακή πολιτική (από 40€/ώρα).

Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή κάντε ένα «κλικ» στo… Click2Call, ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Μετάφραση

Πόσες φορές δεν έχετε επιχειρήσει να μεταφράσετε ένα κείμενο σε ξένη γλώσσα, «σκοντάφτοντας» σε συντακτικά αλλά και εκφραστικά λάθη;

Αν επιθυμείτε μια έγκυρη και επαγγελματικού επιπέδου μετάφραση, εμπιστευτείτε το κείμενό σας στο εξειδικευμένο μας προσωπικό. Η πιστοποίηση των υπηρεσιών μας με ISO9001 είναι μια τρανταχτή απόδειξη της παρεχόμενης ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Το μεταφραστικό μας τμήμα στελεχώνεται με ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ). Τι αναλαμβάνουμε; Την μετάφραση του κειμένου που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε γλώσσα και με οποιοδήποτε αντικείμενο (ιατρικό, νομικό, τεχνικό, οικονομικό, λογοτεχνικό κ.λ.π.). Καλύπτουμε όλες τις επίσημες ευρωπαϊκές και ασιατικές γλώσσες και εξειδικευμένες ορολογίες.

Σημειώστε επίσης! Για μεταφράσεις άνω των 20 σελίδων, σας παρέχουμε την εκτύπωση και την βιβλιοδέτηση ΔΩΡΕΑΝ ή την αποστολή σε ηλεκτρονική (CD) μορφή. Κι όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στην πόρτα σας, χωρίς επιβάρυνση επιπλέον κόστους.

Τι περιμένετε λοιπόν; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα Click2Call, δηλώνοντας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει για να σας καλέσουμε άμεσα! και δεν θα χάσετε!

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Δακτυλογράφηση

Έχετε χειρόγραφα κείμενα που «σκουριάζουν» στο συρτάρι και περιμένουν να τα δακτυλογραφήσετε; Μια πιεστική προθεσμία σας αναγκάζει να βάλετε τέρμα το «γκάζι» και να παραδώσετε την πτυχιακή ή διδακτορική σας εργασία εγκαίρως σε ηλεκτρονική μορφή;

Σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν ανήκετε, μην ανησυχείτε! Στην My Office αναλαμβάνουμε να δακτυλογραφήσουμε για εσάς κάθε λογής κείμενο, με απλά και ειδικά formats, στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα, όπως:

Χειρόγραφα κείμενα
Επιστολές
Πτυχιακές/διπλωματικές εργασίες
Μεταπτυχιακές/ διδακτορικές διατριβές
Δελτία τύπου
Στήσιμο παρουσιάσεων σε Powerpoint
Κείμενα με γραφικά, διαγράμματα, εικόνες, πίνακες
Ότι κείμενο.. βάλει ο νους σας!

Παρέχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, έγκαιρα και με προσιτή τιμολογιακή πολιτική (από 0,80€/σελ. 300 λέξεων, για απλό ελληνικό κείμενο).

Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Κι αν θέλετε έμπρακτες αποδείξεις για την δουλειά μας, κάντε το εξής: Φέρτε μας το αρχείο σας κι εμείς θα αναλάβουμε να σας επιστρέψουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα δείγμα του.

Αν μείνετε ικανοποιημένοι και μας αναθέσετε έργο σας, για κείμενα άνω των 30 σελίδων σας παρέχεται το συνολικό κείμενο δωρεάν είτε βιβλιοδετημένο είτε σε ηλεκτρονική (cd) μορφή.

Κάντε κλικ στην...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή ένα απλό «ντρινγκ»... στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα! Σας περιμένουμε!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Αποστολή SMS

Έχετε το βλέμμα σας στραμμένο συνεχώς στους πελάτες σας; Ορθώς πράττετε. Το στοίχημα για κάθε επιχείρηση, όπως και για εμάς, είναι η διατήρηση ή αύξηση του υπάρχοντος πελατολογίου και η ικανοποίησή του ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πώς μπορώ όμως να αυξήσω τις πωλήσεις μου;

Η απάντηση είναι ότι δεν θέλει τόσο... κόπο αλλά τρόπο. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS (SMS marketing / bulk messaging).

Σκεφθείτε: Ποιός δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο σήμερα;

Η αποστολή με SMS αποτελεί ένα εύκολο, άμεσο, γρήγορο και εξαιρετικά κατάλληλο μέσο προώθησης προϊόντων σε προσφορά στον τελικό καταναλωτή/ πελάτη σας.

Τι προσφέρουμε στην MyOffice
Γνώση-εμπειρία–συνεργασία με έμπειρους κειμενογράφους. Γιατί; Διότι επιθυμούμε το μήνυμα που θα θελήσετε να φτιαχτεί για εσάς, να είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της καμπάνιας σας και να προσελκύει το ενδιαφέρον των πελατών σας. Δεν «σπαμάρουμε» αλλά.. «μαρκάρουμε» τους πελάτες σας.

Προσεγγίζοντας στοχευμένα επαφές επιλεγμένης λίστας, η μαζική αποστολή SMS είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη από την MyOffice ώστε:

Σε υπάρχον πελατολόγιο να προωθούνται προϊόντα και υπηρεσίες που εσείς θέλετε
Για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να προσελκύσετε νέους πελάτες
Να διατηρήσετε «ζεστή» και ζωντανή την σχέση σας με το υπάρχον πελατολόγιό σας. Με ποιό τρόπο; Κάνοντας ένα αποτελεσματικό και διακριτικό followup μετά από ενέργειες directmail, εκδηλώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες που έχετε πραγματοποιήσει.
Είστε έτοιμοι; Ελάτε να μας βρείτε (διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) και καλές...''αποστολές''!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή κάντε ένα «κλικ» στo… Click2Call, πείτε μας ποιά υπηρεσία σας ενδιαφέρει και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα!

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Αποστολή FAX

Έχετε σκεφθεί ποτέ την προσέγγιση των πελατών σας μέσω fax; Αν όχι, ξανασκεφθείτε το για τους εξής λόγους:

Αποστολή FAX
Η αποστολή ενός fax είναι ένας άμεσος, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να επικοινωνήσετε το μήνυμα που θέλετε στον πελάτη σας
Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα ικανοποιητικό όγκο κειμένου στο fax που θα στείλετε με στόχο μια αποτελεσματική διαφημιστική καμπάνια
Ακριβώς επειδή εκτυπώνεται, το φαξ «τραβάει» το βλέμμα του παραλήπτη. Είναι εκεί μπροστά του: Εκτυπώνεται και το βλέπει.

Τι προσφέρουμε στην My Office
Εκτός από οικονομικά, εξατομικευμένα για τις ανάγκες σας πακέτα, είμαστε λάτρεις του ποιοτικού και καλαίσθητου περιεχομένου. Η διατήρηση ή αύξηση του πελατολογίου σας δεν μπορεί να είναι μια τυχαία διαδικασία. Γι’ αυτόν τον λόγο συνεργαζόμαστε με έμπειρους κειμενογράφους και γραφίστες που θα «ντύσουν» το κείμενο με εικόνες με στόχο το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα.

Προσεγγίζοντας στοχευμένα επαφές επιλεγμένης λίστας, η μαζική αποστολή faxείναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη από την MyOffice ώστε:

Να προωθούνται προϊόντα και υπηρεσίες της επιλογής σας σε υπάρχον πελατολόγιο
Να επιτύχετε την προσέλκυση νέων πελατών για νέα προϊόντα και υπηρεσίες
Να διατηρήσετε την επαφή με την πελατειακή σας βάση: Με ποιό τρόπο; Κάνοντας ένα αποτελεσματικό και διακριτικό followupμετά από ενέργειες directmail, εκδηλώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες που έχετε πραγματοποιήσει.

Διαθέσιμοι για εσάς 16 ώρες καθημερινά.(Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ). Κάντε ένα απλό «ντρινγκ»... στο
210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα!

«Φαξ-άρετε» λοιπόν για να «φιξ-άρετε» τις πωλήσεις σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Αποστολή EMAIL – newsletters

Θέλετε να προσεγγίσετε αποτελεσματικά τους υπάρχοντες ή εν δυνάμει πελάτες σας αλλά δεν ξέρετε πώς;

Ένας τρόπος είναι η αποστολή ενημερωτικών emails ή newsletters.

Πόσες φορές όμως εσείς προσωπικά δεν έχετε λάβει βαρετά και κουραστικά emails για προϊόντα ή υπηρεσίες; Η απάντηση είναι μάλλον πολλές.

Κι επειδή “Content is the King” (το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς) στην My Office το γνωρίζουμε καλά και το πράττουμε για λογαριασμό σας.
Διαθέτοντας έμπειρους κειμενογράφους και γραφίστες, φροντίζουμε ώστε τα newsletter σας να διαβάζονται από τους αποδέκτες τους και μην πηγαίνουν στον κάδο των απορριμμάτων.

Και γιατί δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου;
Χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως π.χ. το Outlook ή WindowsLive κτλ που βρίσκονται εγκατεστημένα στον υπολογιστή μας μπορούμε να κάνουμε μαζική αποστολή emails.

Όμως η μαζική αποστολή emails ενοχλεί τους providers, διότι επιβαρύνει το δίκτυό τους και αναλόγως τον όγκο της αποστολής, διακόπτουν την παράδοσή τους ή ακόμη και τη δυνατότητα αποστολής email από τον λογαριασμό σας ως συνδρομητές τους.

Αναθέτοντας σε εμάς την μαζική αποστολή emails, σε πελάτες επιλεγμένης από εσάς λίστας, δεν διατρέχετε τον παραπάνω κίνδυνο.

Και τελικά.. τι κερδίζω;
Η απάντηση βρίσκεται σε μια λέξη κλειδί για την επιχείρησή σας: πωλήσεις.

Με την υπηρεσία μαζική αποστολή emails επιτυγχάνετε:

Προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών σε υπάρχον πελατολόγιο.
Προσέλκυση πελατών για την προώθηση νέων προϊόντων/υπηρεσιών.
Διατήρηση–ενεργοποίηση υπάρχοντος πελατολογίου.
Follow up σε direct mail ενέργειες, events και άλλων προωθητικών ενεργειών.

Τι περιμένετε; Επικοινωνήστε μαζί μας (διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα, δηλώνοντας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Ο πρώτος εκπροσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Διαχείριση απλής αλληλογραφίας

Κάθεστε στο γραφείο σας και πελαγώνετε με την αλληλογραφία που πρέπει να οργανώσετε και να στείλετε; Λογικό.

Για μια επιχείρηση, ο χρόνος είναι χρήμα. Στην MyOfficeτο γνωρίζουμε, γι’ αυτό και έχουμε αναπτύξει ειδική υπηρεσία διαχείρισης της απλής αλληλογραφίας για τους πελάτες μας.
Αναλαμβάνοντας την διαχείριση της απλής αλληλογραφίας σας:

Συντάσσουμε για λογαριασμό σας επιστολές και αναλαμβάνουμε την ταχυδρόμησή τους στους παραλήπτες
Στέλνουμε φακέλους στους παραλήπτες που θα μας υποδείξετε, ενημερώνοντας εσάς και τον παραλήπτη με email ή και με SMS.
Στέλνουμε ομαδικές αποστολές – προσκλήσεις με follow-up (τηλεφωνώντας στους παραλήπτες)
Αναλαμβάνουμε την αποστολή με courier
Επικοινωνήστε μαζί μας 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) και βάλτε τέλος στην ταλαιπωρία σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή κάντε ένα «κλικ» στo… Click2Call, πείτε μας ποιά υπηρεσία σας ενδιαφέρει και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Μπαίνετε στο email μας κι ένα «βουνό» από emails σας περιμένει στην «γωνία»;

Βάλτε τέλος στην ταλαιπωρία και αναθέστε σε εμάς την διαχείριση της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας.

Τι σας προσφέρουμε με την υπηρεσία μας:

Απαντάμε για λογαριασμό σας στα εισερχόμενα μηνύματά σας
Φιλτράρουμε – ταξινομούμε τα εισερχόμενα μηνύματα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου
Σας ενημερώνουμε με συγκεντρωτικές αναφορές
Προωθούμε συγκεκριμένα μηνύματα που μας υποδεικνύετε σε πελάτες σας
Δεχόμαστε υπαγόρευση για τις απαντήσεις σας ή για την αποστολή νέων μηνυμάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα θέλω σας
Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) για να κάνουμε την επιχειρηματική σας ζωή ευκολότερη!

Κάντε ένα απλό «ντρινγκ»... στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Ταχυδρομικές θυρίδες

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή μια μικρή επιχείρηση που δεν έχει φυσική έδρα;

Τότε ίσως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα να μην ξέρετε ποιά διεύθυνση να δηλώσετε στους πελάτες σας ως επαγγελματική.

Δηλώνοντας όμως την διεύθυνση σε εμάς, ακόμα κι αν δεν διαμένετε στην Αθήνα, έχετε τα εξής οφέλη:

Κερδίζετε σε κύρος, εμφανίζοντας μια επίσημη επαγγελματική «στέγη» στην πρωτεύουσα
Αποφεύγετε τυχόν ανεπιθύμητες επισκέψεις από τρίτους, αν έχετε δηλώσει την διεύθυνση του σπιτιού σας ως επαγγελματική στέγη.
Μην περιμένετε λοιπόν! Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή..κάντε κλικ στο Click2Call δίνοντας μας το τηλεφωνό σας για να σας καλέσουμε εμείς άμεσα. Μπορείτε μάλιστα να μας δηλώσετε για ποιά-ποιές υπηρεσίες ενδιαφέρεστε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Χρονοχρέωση κλήσεων

Παρέχετε τηλεφωνικές υπηρεσίες στους πελάτες σας; Αν ναι, σας προτείνουμε την χρήση premium αριθμών, με τους οποίους θα μπορείτε να χρεώνετε τους πελάτες σας ανά λεπτό.

Χρονοχρέωση κλήσεωνΟι πελάτες σας που επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί σας θα καλούν σε συγκεκριμένο αριθμό (της μορφής 9011 40xxxx) που θα ενεργοποιηθεί από εμάς και θα ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Η κλήση τους μέσω των συστημάτων της MyOffice θα αποστέλλεται με εκτροπή στο αστικό νούμερο του τηλεφωνικού σας κέντρου που θα μας υποδείξετε.

Οι πελάτες σας, αφού ενημερωθούν για την επικείμενη χρέωση, επιλέγουν να συνεχίσουν ή όχι. Μ’ αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε δύο πράγματα:

«Φιλτράρονται» οι κλήσεις σας: Αν είστε για παράδειγμα δικηγόρος ή σύμβουλος, γνωρίζετε πολύ καλά πόσο ενοχλητικό είναι να δέχεστε ανεπιθύμητες κλήσεις. Με την υπηρεσία χρονοχρέωσης κλήσεων, αυτός που σας τηλεφωνεί ακούει χωρίς χρέωση το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα και αν ενδιαφέρεται πραγματικά, συνεχίζει στην σχετική κλήση προς εσάς.
Με την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών, σας δίνεται η ευελιξία να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας εξ' αποστάσεως, αποκομίζοντας έσοδο.
Μην αναμένετε στο ακουστικό σας!
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία- διευκρίνηση κι ελάτε να συνεργαστούμε!
Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα Click2Call δηλώνοντας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει για να σας καλέσουμε άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Δημιουργία database

Επιθυμείτε να βάλετε σε τάξη την επιχειρηματική σας δραστηριότητα; Σίγουρα μια βάση δεδομένων (database) θα σας βοηθούσε.

Με μια βάση δεδομένων σε MSAccessή σε διαδικτυακή εφαρμογή δική σας:

Συγκεντρώνουμε διάφορα στοιχεία που θέλετε για την επιχείρησή σας και τα ενημερώνουμε συνεχώς
Καταχωρούμε τις συνδρομές των πελατών σας με συνεχή ενημέρωση για την κατάστασή τους και παράλληλα με τηλεφωνική επιβεβαίωση
Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά την βάση δεδομένων για αποστολές Directmail (διαφημιστικού υλικού, ευχετηρίων καρτών κ.α.) και για μαζικές αποστολές SMS, fax, email. Στόχος η ενημέρωση του υπάρχοντος πελατολογίου σας αλλά και η αύξηση των πελατών σας για καινούρια προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρετε.
Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σας περιμένουμε!

Κάντε ένα απλό «ντρινγκ»... στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και θα σας καλέσουμε εμείς άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Ιστοσελίδες

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Η (ψηφιακή) έδρα της επιχείρησής σας βρίσκεται στο διαδίκτυο; Γνωρίζετε ότι μια φροντισμένη ιστοσελίδα αυξάνει τις πιθανότητες να σας βρουν οι πελάτες σας και να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας;

Όταν λέμε «φροντισμένη» ιστοσελίδα δεν αναφερόμαστε μόνο στο αισθητικό αποτέλεσμα και την χρηστική της λειτουργία.
Στην πραγματικότητα, το ψηφιακό σας «σπίτι» χρειάζεται να χτιστεί με φροντίδα και γνώση από την αρχή, ακολουθώντας μια σειρά από κανόνες.

Στην My Office αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υποστήριξη από την δημιουργία της ιστοσελίδας μέχρι τη φιλοξενία της και την βελτιστοποίηση της θέσης της στις μηχανές αναζήτησης.

Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και φιλοξενούμε καινούριες ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα eshops κλπ
Κατοχυρώνουμε ισχυρά και αποτελεσματικά domain names για την επιχείρησή σας. Σύντομα, εύκολα στην απομνημόνευση για κάθε χρήστη και εν δυνάμει πελάτη σας και περιγραφικά της ιστοσελίδας σας. Διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία, κατοχυρώνουμε domain names που περιέχουν την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης.
Κάνουμε την ιστοσελίδα σας «φιλική» ως προς τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization, εν συντομία SEO). Τι σημαίνει αυτό; Είτε αναλάβουμε εμείς την κατασκευή και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας είτε έχετε ήδη μια ιστοσελίδα, κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρούμε εκείνες τις λέξεις κλειδιά και φράσεις (keywords) για να αναβαθμιστείτε στη σειρά αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (webranking)
Γίνετε πιο.... “social” μαζί μας! Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, διαχείριση και αποτελεσματική συντήρηση των επαγγελματικών σας λογαριασμών στα socialmedia (Facebook, Twitter, Youtube κλπ.).
Για άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας 16 ώρες καθημερινά
(Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Τηλεφωνικά στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στο Click2Call και ο πρώτος διαθέσιμος εκπροσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Εταιρικά έντυπα

Ένα προσεγμένο έντυπο με ωραίο κείμενο και αισθητική φέρνει τους πελάτες κοντά σε εσάς.

Στην MyOffice «φτιάχνουμε» την εταιρική σας ταυτότητα, το λογότυπό σας και το προσαρμόζουμε σε:

Επαγγελματικές κάρτες
Φακέλους
Συνταγολόγια
Τιμολόγια
Επιστολόχαρτα
Folders
Διαφημιστικά δώρα και άλλες έντυπες προωθητικές ενέργειες
Αναλαμβάνουμε, με τους έμπειρους κειμενογράφους και γραφίστες μας, την κατασκευή εμπορικών καταλόγων και διαφημιστικών εντύπων για την επιχείρησή σας.

Μην ξεχνάτε ότι το έντυπο είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ αρκεί να σχεδιαστεί σωστά.

Ελάτε στην My Office (διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ) και δεν θα χάσετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή κάντε ένα «κλικ» στo… Click2Call, πείτε μας ποιά υπηρεσία σας ενδιαφέρει και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

 

Αγγελίες

Στις επιχειρήσεις αλλά και στην ζωή ο χρόνος είναι χρήμα!

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, εστιάστε στην επιχειρηματική-επαγγελματική σας δραστηριότητα και αναθέστε σε εμάς την καταχώριση αγγελιών για την επιχείρησή σας.

Μια αγγελία μπορεί να μπει σε εφημερίδα, ιστοσελίδες με αντικείμενο που σας ενδιαφέρει κοκ.

Κατόπιν συμφωνίας μαζί σας, αναλαμβάνουμε την καταχώρηση των αγγελιών στο μέσο (εφημερίδα, site, κ.α.) που θα συμφωνηθεί, τις παρακολουθούμε και τις ανανεώνουμε.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και...κάντε την επιχειρηματική σας ζωή πιο εύκολη!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είμαστε διαθέσιμοι16 ώρες καθημερινά
(Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ).

Τι περιμένετε λοιπόν; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 51 58 500 ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα Click2Call, δηλώνοντας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Τηλεγραμματεία

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μαζί μια μακρόχρονη σχέση συνεργασίας. Ξεκινάμε λοιπόν με μια προσφορά εμπιστοσύνης που ισχύει μόνο για το Δεκέμβριο: επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ "Δώρο ο ένας μήνας" για τους 2 πρώτους μήνες Τηλεγραμματειακής Υποστήριξης της My Office!

Σκοπός της προσφοράς είναι να γνωρίσετε το εύρος των υπηρεσιών μας, με το δυνατό χαμηλότερο κόστος.

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας (γιατρός, δικηγόρος, μηχανολόγος, αρχιτέκτονας, σύμβουλος, ασφαλιστής, μεσίτης κ.α) και δεν προλαβαίνετε να εξυπηρετήσετε ή ν’ απαντήσετε σε όλους τους πελάτες σας;

Διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο μεγάλο κόστος αποκλειστικής γραμματέας;

Τώρα μπορείτε να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα με την υπηρεσία Τηλεγραμματείας.

Πρακτικά πράγματα: Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να έχετε γραμματεία από απόσταση χωρίς την φυσική παρουσία στον χώρο σας ή να ενισχύσετε την υπάρχουσα με διεύρυνση του ωραρίου της, από 29€ το μήνα!

Η My Office προσφέρει:
Yψηλού επιπέδου Γραμματειακές Υπηρεσίες εξ αποστάσεως μέσω Τηλεφωνίας και
Γραμματειακές Υπηρεσίες μέσω Internet (Τηλεγραμματεία- «Virtual Office»)
Η Τηλεγραμματεία μέσω Internet αποτελεί τη μεγάλη μας καινοτομία.

Έχουμε λάβει ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ και για πρώτη φορά προσφέρουμε την δυνατότητα χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε πραγματικό χρόνο (μέσω Web) οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο!

Προσφέρουμε στους πελάτες-συνδρομητές μας:

Γραμματειακή Υποστήριξη εξ αποστάσεως με πανελλαδική κάλυψη και αμφίδρομη/διαδραστική επικοινωνία (μέσω λογισμικού CRM):

- Πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο από οποιονδήποτε υπολογιστή ή/και κινητό τηλέφωνο (Smartphone).

- Σωστή διαχείριση των πελατών σας με πρόσβαση στα ραντεβού σας, στο ιστορικό και στα στοιχεία τους, καταχώρηση νέων ραντεβού ή ακύρωση υπαρχόντων, ανάγνωση fax, ακρόαση των μηνυμάτων του φωνητικού ταχυδρομείου κλπ.

Τι μπορώ να έχω με την υπηρεσία Τηλεγραμματείας της My Office:
Διαχείριση εισερχομένων κλήσεων: Οι εκπαιδευμένες και έμπειρες τηλεφωνήτριές μας δέχονται κλήσεις, απαντούν και τις φιλτράρουν ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις. Ενημερώνουμε σε μια λίστα όλες τις κλήσεις, σας τις προωθούμε κι εσείς επιλέγετε αν θα απαντήσετε ή όχι. Δίνουμε καίριες απαντήσεις/πληροφορίες/οδηγίες στους καλούντες και καταγράφουμε όλα τα μηνύματα–αιτήματα από τους πελάτες σας
Διαχείριση εξερχομένων κλήσεων: Οι τηλεφωνήτριές μας καλούν τηλεφωνικά τους πελάτες σας υπενθυμίζοντας τους ενδεχόμενες οφειλές. Διαχειρίζονται με άρτιο και επαγγελματικό τρόπο βάσεις δεδομένων- συνδρομητών- συμβολαίων πελατών, ενέργειες leadgeneration
Αποκτήστε ένα σωστό ημερολόγιο...καταστρώματος! Αναλαμβάνουμε την οργάνωση ημερολογίου με διαχείριση ατζέντας των ραντεβού σας σε δική μας online διαδραστική εφαρμογή ή στο GmailCalendar
Διαχείριση διαδικτυακών εφαρμογών του συνδρομητή μας για διεκπεραίωση εργασιών, λήψη παραγγελιών, εξυπηρέτηση πελατών, καταγραφή παραπόνων, κ.α.
Λήψη και αποστολή fax, αποστολή email και sms

Οφέλη από την χρήση της My Office Τηλεγραμματείας
Ενίσχυση κύρους– εικόνας και μεγιστοποίηση φήμης της επιχείρησής σας
Αύξηση παραγωγικότητας - αποδοτικότητας και δυναμικής της επιχείρησής σας
Βέλτιστος προγραμματισμός συναντήσεων και ραντεβού, εξάλειψη χαμένων ραντεβού / κλήσεων
Χαμηλότερο λειτουργικό κόστος σε σχέση με Full ή Part time γραμματεία
Διαθεσιμότητα εξυπηρέτησης και παράλληλη ευκολία – άνεση: λειτουργούμε 16 ώρες Χ 7 ημέρες, 365 ημέρες
Διευκόλυνση της επαγγελματικής σας κινητικότητας (λόγω mobile access)
Ευελιξία - Λειτουργικότητα: Παροχή υπηρεσίας –διαδραστικά- οπουδήποτε, με πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο - 365 μέρες από οποιονδήποτε υπολογιστή / Tablet ή κινητό τηλέφωνο (Smartphone)
Αποτελεσματική διαχείριση επαφών με τους πελάτες σας
Ικανοποίηση των πελατών σας λόγω επαγγελματικής εξυπηρέτησής τους
Υποστήριξη με προστιθέμενη αξία, χωρίς όριο στις κλήσεις και δέσμευση στις ανάγκες σας, όποτε μας χρειαστείτε
Διαβάστε αναλυτικά τα ΟΦΕΛΗ, για να ενημερωθείτε τί αποκομίζετε.

Έχετε κι άλλες απορίες; Διαβάστε τις «Ερωτήσεις-Απαντήσεις» για την καινοτόμα υπηρεσία Τηλεγραμματείας της My Office.

Σκεφτείτε: Κάθε χαμένο τηλεφώνημα μπορεί να είναι μια χαμένη ευκαιρία ή έσοδο!

Μην περιμένετε! Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε διαθέσιμοι 16 ώρες καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή 8:00 πμ - 24:00 μμ)
για να κάνουμε την επαγγελματική σας ζωή ευκολότερη!

Κι επειδή πιστεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις...συνεργασίας, επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.51.58.500 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε εντελώς δωρεάν για

2 εβδομάδες έως 1 μήνα την υπηρεσία Τηλεγραμματείας της My Office!

Σας περιμένουμε!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 

Επικοινωνία

My Office
Διεύθυνση: Κρέοντος 93, Αθήνα 104 43
Τηλέφωνο: 210 51 58 500
Φαξ: 210 51 58 501
email: info@myoffice.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ MY OFFICE